Priser
Billetpriser er i DKK og inklusive eventuel moms.

Betaling
Der kan betales med Dankort, Visa/Dankort og MobilePay. Købssummen reserveres på dit kort eller MobilePay ved bestillingen og betalingen gennemføres i henhold til kvitteringen.

I betalingsforløbet foregår al kommunikation mellem dig og Danske Banks Musikforening krypteret. Der er således ikke andre, der kan se dine kortoplysninger. Dine kortoplysninger sendes direkte til PBS, og vi gemmer ikke dine kortoplysninger.

Betalingskortgebyr
Vi opkræver ikke betalingskortgebyr når du handler med os via internettet.

Levering
Billetter fremsendes som udgangspunkt med intern post til ansatte i koncernen og med almindelig post til pensionerede medarbejdere. For visse arrangementer udstedes ikke billetter, men der vil i stedet ligge en deltagerliste ved indgangen.

I den kvittering, du modtager ved bestilling, vil det altid fremgå, om billetterne vil blive tilsendt.

Afbestilling
Tilmelding til foreningens arrangementer er bindende og afbestilling er ikke muligt.

Aflysninger
Aflysning dækker kun over at arrangementet slet ikke gennemføres.

Ved aflysning af arrangementer afholdt af Danske Banks Musikforening refunderes billetprisen af Danske Banks Musikforening.

Ved aflysning af arrangementer, hvor billetterne er formidlet gennem Danske Banks Musikforening, skal krav om refundering rettes til arrangøren.

Fortrydelsesret
I henhold til forbrugeraftalelovens § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2A er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Henvendelser om arrangementer
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et arrangement. Vi henstiller dog til, at henvendelsen sker pr. mail. Du finder den relevante kontaktperson under det enkelte arrangement.