Funny Girl i Malmø, - AFLYST, betalinger bliver tilbageførtTidspunkt
18-10-2020 kl. 16:00

Sted
Malmø Operaen. Bus fra hhv. Hillerød og Ørestaden 

Om arrangementet
Vi har ventet længe, men nu vover vi at udbyde et arrangement i Malmø: Funny Girl: musicalklassikeren om Broadwaystjernen Fanny Brices liv.

Mange husker Barbra Streisands kult-portrætter af Fanny Brice fra premieren på Broadway og især fra den Oscar-vindende film. Ligesom den stærke og uafhængige Fanny gjorde i sin tid, vendte Barbra også kønsroller og konventioner på hovedet i en verden, der var styret af mænd.

MUSICAL-DREAM TEAM: Bag Malmøs opsætning står et stærkt team, der har arbejdede sammen om flere musicals. Frem for alt er forestillingen instrueret af Ronny Danielsson + koreograferet af Roger Lybeck. Kostumedesigner Camilla Thulin har skabt hundreder af knitrende showkostumer, og den storslåede scenografi er af Martin Chocholousek.

Dirigent Joakim Hallin leder Malmö Opera-orkester gennem de mange musikalske ørehængere.

Vi længes efter at komme til Malmø, og det bliver en storslået oplevelse.

Prisen er incl.: billet, pausetraktement (1 gl. hvidvin og rejemad), samt bus fra/til hhv. Hillerød/Ørestaden. afgang Hillerød 13.30. Ørestaden (ved Metro stationen) 14.30. Husk pas ell. kørekort aht grænsekontrollen. Indtil videre planlægger vi med ekstra god plads i busserne.

Pris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status
  alt incl.  645 kr. 825 kr. 990 kr. Få billetter

Betaling
Betaling trækkes umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb.