Forpremierebilletter tilTidspunkt
15-09-2020 kl. 19:30

Sted
Det Ny Teater, Gl. Kongevej 29. 1610 København V 

Om arrangementet
PRAGTOPSÆTNING
OLIVER! åbner i fattighusets spisesal, hvor de forsultne børn får serveret en grydeskefuld vælling. Oliver vover at bede om en skefuld mere til stor opstandelse for alle – ikke mindst fattighusets forstander, den imposante Mr. Bumble. Til skræk og advarsel for de andre børn beslutter han sig for at sælge Oliver.

DRENGEN DER BAD OM MERE
Oliver flygter til London, hvor den snu Fagin får øje på den sårbare og forældreløse dreng og indlemmer ham i sin drengebande af lommetyve, og snart er Oliver indfanget i Londons underverden i et spind af intriger.

HIDTIL STØRSTE DANSKE OPSÆTNING.

En gribende, morsom og dramatisk forestilling med stærke karakterer, stort ensemble og orkester, fabelagtig scenografi og dans, og en perlerække af uforglemmelige sange. Nu, for første gang pa? Det Ny Teater, i den hidtil største danske opsætning.

Alderoplysning: Fra 7 år.

OBS.: Læs venligst nedenstående regler omkring Covid19 inden I afgiver bestilling.

Covid 19 - Kun halvdelen af pladserne.

Det Ny Teater følger løbende sundhedsmyndighedernes anbefalinger og retningslinjer, så publikum kan føle sig trygge ved at gå i teatret. På nuværende tidspunkt betyder det, at vi kun sælger halvdelen af salens pladser til hver opførelse. Der vil være et sæde mellem dig og en publikummer, du ikke kender. Vi har åbnet ekstra indgange til publikumsfoyererne, og der vil være håndsprit ved alle indgange. Alle overflader, der normalt berøres, sprittes af inden hver forestilling.

Hvad nu hvis…
En eller flere opførelser måtte aflyses? I så fald kan du som altid på Det Ny Teater få ombyttet dine billetter til en anden opførelse eller få dine penge tilbage. Den politik har Det Ny Teater aldrig fraveget ej helle under nedlukningen i foråret.Pris
Prisgruppe Pris Status
  344 kr. Venteliste

Betaling
Betaling trækkes umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb.