AMERICAN IDIOT (I ØSTRE GASVÆRK)Tidspunkt
15-08-2021 kl. 15:00

Sted
Østre Gasværk 

Om arrangementet
Musikforeningen fejrer genåbningen af teatre og koncertsteder med en kvalitetsmusical: American Idiot på Østre Gasværk. Nogle så den måske i Malmø for nogle år siden, andre har aldrig hørt om Green Day, men så er det nu.

Det er en højenergisk og anmelderrost punkrock-musical om det moderne USA, og baserer sig på Green Day’s ikoniske album, omdannet til musical af bandets forsanger Billie Joe Armstrong.

Den musikalske tour de force Green Day’s American Idiot er en moderne dannelsesrejse, hvor vi følger tre mænd, deres drømme, ensomhed og jagt på fællesskabet i et splittet USA. Kontrasterne mødes i storslået scenografi, når smukke melodier udfolder sig, spillet af et live rockband sammen med en strygertrio.

Glæd dig her til at opleve det højaktuelle svenske rockfænomen Viktor Norén overfor Danmarks ukronede musicaldiva Julie Steincke samt Johannes Nymark og stjernetalentet Diluckshan Jeyaratnam.

Det er Green Day selv, der har omdannet succesalbummet American Idiot til en rørende, rå og smuk dramatisk fortælling. Kæmpehit “When September Ends” og “Boulevard of Broken Dreams” skaber det bevægende lydspor i denne anmelderroste musical, som du som noget enestående kan opleve i det smukke Østre Gasværk Teater.

Og bemærk, at Musikforeningen ruller sig ud med ekstra store rabatter i den kommende sæson - det lovede vi jo, som kompensation for manglende aktivitet i ca 1 år. Lad os mødes til opstarten på vore arrangementer (bemærk at der heller ikke i år bliver noget Flydende Teater i august - de sejler slet ikke mere, men optræder på land)

Pris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status
  standard  275 kr. 555 kr. 595 kr. Åben

Betaling
Betaling trækkes umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb.