Forpremierebilletter til



Tidspunkt
08-02-2022 kl. 19:30

Sted
Det Ny Teater, Gl. Kongevej 29. 1610 København V 

Om arrangementet
EN FEST PÅ HØJE HÆLE
Feelgood-musical om venskab, kærlighed og om at overvinde fordomme. Varmhjertet og morsom. En fest på høje hæle.

NYE VEJE I NYE SKO
Charlie, der er arving til en skofabrik, kæmper for fabrikkens overlevelse. Hjælpen kommer uventet da han møder den flamboyante natklub-artist og drag queen Lola. Sammen beslutter de at producere ”kinky boots” – glitrende og meget højhælede støvler til mænd. Så sker der noget!

De to meget forskellige mænd opdager, at de har mere tilfælles, end de nogensinde havde forestillet sig. En skøn livsbekræftende fortælling om at skifte - ikke bare sko - men også tankesæt for at skabe noget unikt sammen: Kinky Boots og et særligt venskab.

BEDSTE MUSICAL
Kinky Boots har vundet det hele: Tony Award og Olivier Award for bedste musical og sågar Grammy Awards. Den dynamiske og iørefaldende musik er skrevet af pop-ikonet Cyndi Lauper, der i firserne fik en hel verden til synge med på sange som: Girls Just Want to Have Fun, True Colors og Time after Time.

Handlingen i Kinky Boots er baseret på den britiske film af samme navn. En af Broadways største musicalsucceser de sidste 10 år får nu Danmarkspremiere på Det Ny Teater.

Pris
Prisgruppe Pris Status
  O-billetter  354 kr. Venteliste

Betaling
Betaling trækkes umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb.