Dansefeber - børneballet på Det kongelige Teater- Kongens NytorvTidspunkt
14-10-2023 kl. 12:00

Sted
Det Kongelige Teater, Kongens Nytorv 

Om arrangementet
I Det Kongelige Teaters børneballet Dansefeber er der plads til både store drømme og små mirakler

Dansefeber er et rigtigt eventyr med en fortryllende stemning af teaterjul. Det er en hyldest til de modige børn, der tør være sig selv, også selv om man måske er lidt anderledes. En fortælling om, hvor vigtigt det er at have selvtillid og tro på, at man er god nok som den, man er.

I julen 2020 viste DR julekalenderen Julefeber, og den begejstrede alle juleglade børn og barnlige sjæle. Året efter kom balletforestillingen Dansefeber, som er en selvstændig fortsættelse, der bygger videre på det eventyrlige univers.

Dansefeber er koreograferet af Tobias Praetorius, som er solist ved Den Kongelige Ballet, og den danses af elever fra Det Kongelige Teaters Balletskole.

Ligesom i julekalenderen på tv udspiller historien sig med Det Kongelige Teaters fine Gamle Scene som kulisse, men i Dansefeber kan karaktererne opleves i levende live på scenen. Vi møder fodbolddrengen Arthur, der bliver fascineret af dansens forunderlige verden, og så bliver det til et gensyn med flere af de kendte figurer som den hjælpsomme lillesøster Gro og den skøre, mystiske mormor.

Alt kan ske i teatrets verden, når den populære børneballet endelig er tilbage på Gamle Scene - fuld af magi og trylleri.

Anbefales fra 7 år.

Pris
Prisgruppe Pris Status
  Barn (t.o.m. 11år)  150 kr. Åben
  Ung (12-24 år)  150 kr. Åben
  Voksne  250 kr. Åben

Betaling
Betaling trækkes umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb.