Tryllefløjten - OperaenTidspunkt
02-11-2023 kl. 20:00

Sted
Operaen 

Om arrangementet
Mozarts Tryllefløjten er en underholdende opera for både store og små

Magiske og overnaturlige hændelser hører til i et rigtigt eventyr, og Tryllefløjten er ingen undtagelse. Oplev Mozarts fantasifulde syngespil i en spektakulær og sprælsk iscenesættelse.

Mozarts melodispækkede og mest populære opera udspiller sig her i en ekspressionistisk 1920’er stumfilmsæstetik. Forestillingens syrede univers er tilsat håndtegnet videoanimation: Nosferatu møder Monty Python møder wienerklassisk opera. De visuelle sceniske greb suger publikum ind i herligt bizarre universer, både hårrejsende og hjertevarme, alt sammen godt hjulpet på vej af Mozarts fantastiske musik.

For at få hinanden og den store kærlighed må Tamino og Pamina gennemgå farlige prøvelser iscenesat af den vise Sarastro. Hans dødsfjende, den ondskabsfuldt vrede Nattens Dronning, spinder sine ødelæggende rænker. Magisk musik fra klokkespil og tryllefløjte tilkalder eventyrlige væsener, der får de unge gennem prøvelserne, og Taminos hjælper, Papageno, får naturligvis også sin Papagena, som det sig hør og bør i et eventyr.

Denne forrygende opsætning af Tryllefløjten har begejstret et bredt publikum siden premieren på Komische Oper i Berlin. Det er en underholdende forestilling både for store og små, for garvede Mozart-elskere og for dem, der leder efter et godt sted at begynde.

Tryllefløjten synges på dansk med danske overtekster.

Produceret i samarbejde mellem Komische Oper Berlin, instruktørerne Barrie Kosky og Susanne Andrade samt den engelske teatergruppe ’1927’.

Egnet fra 6 år.

Pris
Prisgruppe Pris Status
  standard  700 kr. Åben

Betaling
Betaling trækkes umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb.