Forpremierebilletter tilTidspunkt
20-09-2023 kl. 19:30

Sted
Det Ny Teater, Gl Kongevej 29, 1610 V  

Om arrangementet
Musicalkomedien Sister Act, der er baseret på den ikoniske film af samme navn (med den danske titel Halløj I Klosteret), har gået sin sejrsgang på teatre over hele verden.

Nu kommer musicalen Sister Act endelig til Danmark. Hallelujah, det bliver himmelsk!

Disco-divaen Deloris’ liv tager en uventet drejning, da hun bliver vidne til et brutalt mord begået af hendes uberegnelige kæreste Curtis.

Under et vidnebeskyttelsesprogram bliver Deloris skjult det eneste sted, hun med garanti ikke vil blive fundet – et kloster! Forklædt som nonne sætter Deloris klosteret på den anden ende. Hun overtager ledelsen af kirkekoret, der er så tonedøvt, at klosteret står til at lukke. Besøgstallet ved gudstjenesterne nærmer sig nul! Men Deloris løfter snart koret til himmelske højder. Imens er Curtis lige i hælene på Deloris.

Glæd dig til denne tempofyldte og guddommeligt morsomme musical med ny iørefaldende musik, der skifter salmesang ud med disco og power-gospel!

Musikken er skrevet af den Tony- og ottedobbelte Oscar-vindende komponist Alan Menken, som også skrev musikken til bl.a. Disneys Aladdin, Skønheden og Udyret og Den Lille Havfrue.

Pris
Prisgruppe Pris Status
  O billetter  354 kr. Få billetter

Betaling
Betaling trækkes umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb.