Saturday Night FeverTidspunkt
18-09-2024 kl. 19:30

Sted
Scandic Falkoner 

Om arrangementet
Glæd jer til Saturday Night Fever - The Musical
Baseret på filmen fra Paramount/RSO og historien af Nik Cohn.Omdannet til scenen af Robert Stigwood og assisteret af Bill Oakes
Redigeret af Ryan McBryde

Filmen Saturday Night Fever, der gjorde især John Travolta til verdensstjerner, tog alle med storm til premieren i 1977. Bee Gees stod bag filmens soundtrack, der stadig er et de bedst sælgende soundtracks nogensinde med hits som ”Stayin’ Alive”, ”Disco Inferno”, ”Night Fever” og ”How Deep Is Your Love”.

Filmen foregår i 1970’ernes Brooklyn, hvor Tony Manero bor hjemme hos sine italienske forældre, og lever et ensformigt hverdagsliv med et kedeligt job i en malerforretning. Men én gang om ugen liver han op – og det er lørdag aften!

På diskoteket 2001 Odyssey forvandles Tony til kongen af dansegulvet. Hans faste dansepartner, Annette, er ulykkeligt forelsket i ham, men Tony forelsker sig i den smukke Stephanie, som han møder i sit dansestudie. Han overtaler hende til at deltage i en konkurrence i stedet for Annette - og så begynder historien om Saturday Night Fever for alvor.

Saturday Night Fever - The Musical er baseret på den ikoniske film, og byder naturligvis på alle de legendariske Bee Gees hits, et stort liveorkester plus landets dygtigste dansere anført af Silas Holst i hovedrollen som Tony Manero.

Oplev det glohede diskoinferno, når de energiske sangere, dansere, skuespillere og musikere går på scenen, og forvandler Falkoner Salen, Vejle Musikteater og Musikteatret Holstebro til diskotek 2001 Odyssey.

Anbefalet aldersgrænse 7 år.

Pris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status
  A+ billetter  650 kr. 848 kr. 848 kr. Få billetter

Betaling
Betaling trækkes umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb.