Turandot på Malmø OperaenTidspunkt
10-03-2024 kl. 16:00

Sted
Malmø Operaen. Bus fra hhv. Hillerød og Ørestaden 

Om arrangementet
Inkl. er bus fra Hillerød hhv Ørestaden t/r, gode billetter samt Malmø Operaens legendariske rejemed med et glas hvidvin samt kaffe med kransekage (serveres ved ankomsten til Malmø).

Søndag den 10. marts, start kl. 13.00 fra Hillerød. kl. 14.00 fra Ørestaden Metro station: Puccinis Turandot (den med megahittet "Nessun Dorma"). Om forestillingen:

Vidunderlig musik, fængslende handling og storslåede scener har gjort Turandot til en af ​​verdens mest populære og opførte operaer. Puccinis mesterværk lader ingen uberørt med sine store omkvæd og udødelige arier.

Historien om den iskolde prinsesse, der får bejlere henrettet på samlebånd, indtil hun møder ægte kærlighed, er mange hundrede år gammel. Det er en blanding af asiatiske folkeeventyr og et sagn om en rigtig prinsesse, der blev født i det 13. århundrede.

Det er ikke underligt, at Turandot er blevet en af ​​de helt store klassikere. Den fængslende fortælling fortælles med utrolig smuk musik og storladne scener, hvor ikke mindst koret spiller en stor rolle.

Pris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status
  standard  675 kr. 875 kr. 975 kr. Venteliste

Betaling
Betaling trækkes umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb.