Joyride, musical om Roxette, og med musik af RoxetteTidspunkt
29-09-2024 kl. 16:00

Sted
Malmø Operaen. Bus fra hhv. Hillerød og Ørestaden 

Om arrangementet
Joyride the Musical er en nyskrevet feel-good musical med musik af den legendariske popduo Roxette Verdenspremiere på Malmö Opera i september 2024. En uforglemmelig rutsjebane fuld af glæde, humor, flotte numre, sange og powerballader.

Duoen Roxette, Marie Fredriksson og Per Gessle, har solgt over 80 millioner albums. Sange som Listen To Your Heart, It Must Have Been Love og The Look har toppet hitlisterne verden over. Nu er de grundlaget for en musical, hvor handlingen er baseret på den engelske hitforfatter Jane Fallons Got You Back!

Ikoniske musikvideoer dertil fremragende sangere og dansere, episk scenografi og videoprojektioner bygger den engelske stjerneinstruktør Guy Unsworth og scenografen David Woodhead en verden inspireret af Roxettes ikoniske musikvideoer og 90'ernes modescene.

For dem der var med da det startede, bliver det et nostalgitrip med mange referencer. For dem, der har opdaget Roxette i de senere år, eller aldrig har hørt deres sange, vil musicalen være den ultimative introduktion til bandet.
Bandet blev dannet i 1985, og har haft flere genforeninger og turnerede senest i 2023, hvor de også udgav et nyt album. Der kommer en film om bandet i 2024.

Roxettes sange er perfekte til en musical! Det er et rigt katalog af sange med velkendte melodier.

Inkl. er bus fra Hillerød hhv Ørestaden t/r, gode billetter samt Malmø Operaens legendariske rejemad med et glas hvidvin + kaffe med kransekage (serveres ved ankomsten til Malmø).

Start kl. 13.00 fra Hillerød. kl. 14.00 fra Ørestaden

Pris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status
  voksen  695 kr. 945 kr. 1095 kr. Åben

Betaling
Betaling trækkes umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb.