Skønheden og Udyret - The Musical



Tidspunkt
24-10-2025 kl. 19:30

Sted
Tivolis koncertsal 

Om arrangementet
Der var engang en ung, smuk og meget klog pige… Belle føler sig ensom og udenfor hjemme i landsbyen, hun lever med næsen i bøgerne og drømmer om fantastiske eventyr, men da hendes far en dag forsvinder sporløst, hvirvles hun pludselig ud i sit eget livs eventyr.

Snart befinder Belle sig på et uhyggeligt gammelt slot, hvor hendes far holdes fanget af et frygteligt udyr. Belle overtaler udyret til at lade faderen gå, hvis hun selv bliver på slottet i hans sted. Udyret, der i virkeligheden er en forhekset prins, kan kun blive menneske igen, hvis han lærer at elske – og blive elsket. Han bliver hurtigt betaget af sin smukke fange – men hvordan skulle skønheden Belle kunne lære at elske det hæslige udyr?

Skønheden og Udyret er et vidunderligt eventyr for hele familien, som kun Disney kan fortælle det, med kærlighed, spænding og et fortryllet slot fuldt af talende, dansende og syngende møbler og køkkentøj: lysestagen Lumiere, stueuret Cogsworth, og den rare tekande Mrs Potts.

Med i forestillingen er naturligvis alle de magiske sange, du kender og elsker, såsom Vær vor gæst, Belle, Det er ganske vist (Beauty and the Beast) – og mange flere. Både dialog og sange er på dansk.

Vi anbefaler forestillingen fra 7 år.

Pris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status
  Standard billetter  700 kr. 780 kr. 815 kr. Åben

Betaling
Betaling trækkes umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb.