AlphabeatTidspunkt
31-01-2013 kl. 20:30

Sted
Viften i Rødovre 

Om arrangementet
Alphabeat - Succesbandet er tilbage i Viften.

Alphabeat udsendte 24. september 2011 i år deres 3. album Express Non-Stop, som bl.a. indeholder de forløbig to top-5 singler Vacation og Love Sea.

Om albummet skrev Gaffa bl.a. Den smittende entusiasme, som var så charmerende på debuten er tilbage. Sekstetten virker mere sikker i sit udtryk og energikilden er tilsyneladende uudtømmelig. Ihvertfald er tempoet, som på de foregående udgivelser, højt. Non-stop dansability.

Ekstra Bladet skrev bl.a.: Hitmagerne er primært et single-band, og alligevel formår de på Express Non-Stop at få album-formatet til at fungere, for Alphabeat har skærpet deres sangskrivning, og skiven er et solidt gennemarbejdet og overrumplende vellykket stykke pophåndværk. Orkesteret har selv skrevet, indspillet og produceret pladen, hvilket er nærmest uhørt for den letbenede stilart, som jyderne boltrer sig i med overskudsagtig professionalisme.

Nu er Alphabeat klar til at tage på turné Danmark rundt. En turné som dog også har afstikkere til England, Spanien og Holland. Alle lande hvor Alphabeat tidligere i karrieren har høstet triumfer, og hvor fansene er klar til at tage imod bandet igen.

Med sig rundt på den danske del af turnéen i 2012 har Alphabeat den danske popduo Noah, som allerede har hittet med nummeret Alt Er Forbi og netop nu har et regulært airplay hit med 2. singlen Over Byen. Noah består af Troels Gustavsen og Lasse Dyrholm, og vil til foråret være aktuelle med deres debutalbum. Musikalsk vil det være tale om fængende popmelodier og tekster om udødelige emner som drømme, håb og sorger.

Pris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status

Betaling
Betaling trækkes ved tilmeldingsfristens udløb.