BackseatTidspunkt
08-02-2013 kl. 20:30

Sted
Viften i Rødovre 

Om arrangementet
Det danske rock band Backseat har været på banen i 20 år, og er klar med album nr. 7.

En lang og markant karriere fra starten i 1991/92 - med bl.a. optræden på Roskilde på baggrund af debutpladen, og siden på alle andre store danske festivaler, 8 Grammy-nomineringer samt tournéer i ind og udland, - kulminerer nu med udgivelsen af et nyt album i samarbejde med Target Records.

10 helt nye sange sange suppleret af 8 respektfulde genindspilninger af tidligere Backseat klassikere, (plus bonus tracks i form af radiosingler som aldrig før har været udgivet) er klar til udgivelse som dobbeltalbum i dette efterår.

Bandets unikke evne til at blande indflydelsen fra den tidlige rock n´ roll og blues, med egne, stærke melodier og levende, vedkommende historier i teksterne, har sikret Backseats udgivelser og sange daglig tilstedeværelse på DR P4 gennem årene.

Backseat skriver stadig sange, håndlavede, tidløse og langtidsholdbare, der er blevet til en del af det voksne, danske publikums musikalske bagage. Det får bandet bevidnet ved hver eneste koncert landet rundt, i form af de mange genkendende smil og det efterfølgende bifald fra publikum.

I 2011 tabte Ole Boskov, bandets tidligere keyboardist, kampen mod cancer. Det standsede for en tid indspilningerne, men Backseat har nu, efter det store tab, igen fundet ind til kernen i sangene og blevet færdige med dette, kommende album.

Backseat 2013:
Ivan Pedersen vocal,
Søren Jacobsen guitarer,
Helge Solberg bas og vokal,
Henrik Askou trommer
Martin Jønsson tangentspiller/vokalist

Pris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status

Betaling
Betaling trækkes ved tilmeldingsfristens udløb.