Hotel Paradiso af Familien FlözTidspunkt
14-02-2013 kl. 20:00

Sted
Viften i Rødovre 

Om arrangementet
Hotel Paradisio af Familie Floez (Tyskland)
-------------------------------------------
En mystisk, men hyggelig alpinthriller, en blanding af et "søvngænger eventyr" og virkeligheden.

Urs Kunz ,ejeren af bjerghotellet Paradiso, er passioneret jæger og musik entusiast. Han ville allerhelst dedikere al sin tid på sine fritidsinteresser, hvis det ikke var for de mange gæster og hotelpersonalet, som holder ham rigeligt beskæftiget. Piotr, den klodsede og lidt glemsomme tjener, Dolores, den stædige stuepige med sin uendelige støvsugning, er ikke til megen hjælp. Et par er på bryllupsrejse, der er nogle bjergbestigere, en kleptoman besat af hotel inventar, luksusluderen Elsa og hendes klienter, samt en defekt elevator. De efterlader ikke ejeren meget tid til fred og ro.

Og når en glemt gæst findes død i elevatoren, belastes stemningen alvorligt. Hvad gør man med en død krop på et hotel in the middle of nowhere?

Hotel Paradiso er en co-produktion med Admiralspalast Berlin og Ringlokschuppen Mülheim a.d.R.

Om FAMILIE FLÖZ:

Efter 10 år er FAMILIE FLÖZ stadig et fænomen, vanskelige at klassificere og endnu vanskeligere at beskrive. De har fængslet publikum over hele verden med deres stumme forestillinger og har gennem årene skabt deres helt egen genre. Kunsten at FLÖZ, betyder ikke kun at få folk til at grine, men også at berøre dem til tårer, og derefter lade dem stå i ærefrygt, ligesom små børn.

Tysklands bedste teatertrup har fortryllet publikum fra Australien til Zimbabwe, fra Kina til Mexico, er blevet belønnet med adskillige internationale priser og er for længst blevet et af de mest eksporterede tyske teatre. Ansigterne og hovedpersonerne i ensemblet er kærligt lavede masker og figurer, som ser ud som om de har mistet deres tunger. Alligevel udfolder der sig fantasier og længsler, der minder os om, at sandheden ligger hinsides ord.

Anmeldelser:
"Dette er ren nydelse!" (The Stage, UK)

"I årenes løb har tysk-baserede Familie Flöz været banebrydende for en regenerering af europæisk maske teater. De har udviklet en uforlignelig stil og givet plads til det tragik-komiske livs tilsyneladende almindelige mennesker. Hovedpersonerne er provinsielle ubetydeligheder, hvis lidenskaber synes
ligegyldige i den større sammenhæng. Og det er præcis sådan Familie Flöz drager os ind og får
os til at brøle af latter og fælde en tåre med deres herlige blanding af humor og patos.
(The British Theatre Guide, UK)

" Flöz-folkene burde tildeles Charlie-Chaplin-prisen for deres arbejde, hvis en sådan pris eksisterede." (Die Welt, Tyskland)

"Man kan ikke stoppe latteren. Det er et uforglemmeligt show. "(La Republica, Italien)

"Superbt klovne teater! En mellemting af sprudlende vid og en utrolig sorg. Det er ren magi, når de mærkeligt karikerede masker pludselig kommer til live." (Die Welt, Tyskland)

"Et stort, mesterligt og uforglemmeligt stykke." (El Mundo, Spanien)

"I dette land nummer et, når det gælder mime!" (SAT1 fjernsyn, Tyskland)

Pris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status

Betaling
Betaling trækkes ved tilmeldingsfristens udløb.