LA TRAVIATA i Grev Moltkes PalæTidspunkt
21-09-2013 kl. 17:00

Sted
Grev Moltkes Palæ, Dronningens Tværgade 2 

Om arrangementet
Opera med middag i Københavns smukkeste palæ

La Traviata af Verdi
Med Grev Moltkes Palæ’s smukke sale kommer vi ikke tættere på den originale location for fortællingen om den parisiske kurtisane Violetta Valéry.
Publikum bliver allerede ved ankomsten ledsaget gennem palæet til Violettas store fest i Guldsalen, hvor de er helt tæt på når kærligheden og dramaet udvikler sig mellem den unge Alfredo og aldrende Violetta.

Middag
Efter operaen ledsages publikum ud i palæets saloner hvor en 3 retters eksklusiv operamenu med tilsvarende vine vil blive serveret.

Forret:
Lakse Ballontine med sensommeræbler, jordskokker og peberrod.

2011 Ca N’Estruc, Cataluñya (Spanien)
Frisk, lys gylden og moden hvidvin med lette citrus-undertoner og en skøn eftersmag. Vinen er produceret af 70 % Xarel.lo-, 15 % Macebeu- og 15 % Chardonnay-druer.

Hovedret:
Fyldt vagtel, med vildtfars, og ristede svampe. Serveret med smørdampet spidskål, stegte kartofler samt svampecremesauce.

2010 Domaine Cabanis, Costières de Nîmes, Rhône, (Agriculture Biologique, Frankrig)
Moden mellemkraftig rødvin med flot frugt med toner af kirsebær og lidt peber. Lagringen på egefade anes i den lange eftersmag. Vinen er produceret af økologisk dyrkede Grenache-, Carignan-, Syrah- og Maouvèdre-druer.

Dessert:
Karamelliserede blommer med hvid chokolademousse, brombær, blommesaft og sprød butterdej.

Tawny Port, Casa de Santa Eufêmia (Portugal)
Moden, mørk rød portvin med flot frugtsmag og et strejf af kirsebærsten med en lang og fed eftersmag. Vinen er produceret af de klassiske druer og lagret på træfade.

Om operaen
Opera er lige så meget intimt drama som det helt store udtræk. I de store operahuse er vi langt fra dramaet, men her bliver historien rystende nærværende når publikum kommer helt tæt på dramaet som udspiller sig i de storslåede rammer.

Publikum bliver en del af de store festlige optrin og de uundgåelige ”fluer på væggen”, der hvor de private scener, burde have været udspillet uden folk der kigger ”nysgerrigt ind gennem nøglehullet”.

Forestillingen er instrueret af den kendte svenske instruktør Staffan Aspegren som i 2010 sikrede ØresundsOperan 5 stjerner i Berlingske Tidende med opsætningen af Opera on Location. I 2011 stod han bag den succesfulde opsætning af Chess på Århus Teater.
La Traviata har spillet for udsolgte huse på bl.a Kronborg og Koldinghus slot hvor den fik 4 stjerner.
Som altid har ØresundsOperan håndpukket sine sangere blandt den absolutte danske sangerelite.

De medvirkende:
Violetta: Merete Sveistrup
Alfredo: Bo Kristian Jensen
Germont: Lars Fosser
Flora: Isabel Piganiol
Annina: Nickie Johansson
Gastone: Jonathan Koppel
Barone: Hans Lawaetz
Dottore: Michael Lindberg
Musikalsk ledelse og pianist: Madeleine Sjöstrand

Pris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status

Betaling
Betaling trækkes ved tilmeldingsfristens udløb.