Teitur & BandTidspunkt
19-09-2013 kl. 20:30

Sted
Viften i Rødovre 

Om arrangementet
Den berømte singer-songwriter Teitur, udgiver sin første EP d. 3. september, under titlen Four Songs. Den indeholder de 3 nye tracks, Home, Jailhouse Gumbo Jones og She lives in the North samt en ny version af Poetry & Aeroplanes, der var titelnummeret på Teiturs debutalbum fra 2003.

EPen er indspillet i det nye Studio Bloch (udtales block), ejet af Teiturs indspilnings- og mixtekniker, Jonas Bloch Danielsen. Det smukke studie er placeret i en gammel bygning i Torshavn i Teiturs hjemland, Færøerne, hvor den naturlige akustik fra bygningen er udnyttet. Bygningen er nemlig delvist skåret ind i den omkringliggende klippe og 100 år gammel kork er bygget ind i nogle af væggene, fra dengang bygningen blev brugt som islager.

Det er første gang i sin karriere, Teitur har udgivet noget solo uden medvirken fra andre musikere, og han kommer til at spille sange fra sit næste, endnu uindspillede album, på den kommende turne.

Nogle gange får en sang ny mening eller musikalsk retning efter man har spillet den masser af gange live. Jeg har ofte fortrudt at have indspillet en sang før jeg har haft chancen for at spille dem live – det burde være den anden vej rundt, at du indspiller en sang når ringen er sluttet, ideelt set efter en turne. I efteråret tager jeg på en soloturne og spiller på intime venues hvor jeg vil afprøve nye sange – materiale jeg har tænkt mig at indspille på mit kommende album. Jeg har altid haft nyt materiale med på turne, men denne gang bliver det mere end en eller to sange. Jeg har også lavet en EP med fire numre til touren i samme ånd. Fortæller Teitur.

Teiturs nye tour begynder i september i USA, efterfulgt af en Europatour i september og oktober. Vejen bliver heldigvis også lagt forbi Viften den 19. september.

Pris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status

Betaling
Betaling trækkes ved tilmeldingsfristens udløb.