Barbara MolekoTidspunkt
21-09-2013 kl. 21:00

Sted
Viften i Rødovre 

Om arrangementet
Den allestedsnærværende, hyperaktive og yderst charmerende Barbara Moleko er klar til at indtage Viften. Varm, spraglet umiddelbarhed og kølig eftertænksomhed går hånd i hånd hos Barbara Moleko, som har vist sig som en af de mest forfriskende nyheder i dansk musikliv. På sit debutalbum ’Lykken Er …’ vender den 26-årige Nørrebro-kvinde indtrykkene fra et kulørt og rodløst liv til et samlet udtryk, hvor man finder nænsomt soulede sange på dansk vævet sammen med loops og shout-outs, som trækker spor til Afrika.

Velkommen til, Barbara Moleko
Information markerede hendes entre i deres anmeldelse af albummet med ordene: ‘Velkommen til, Barbara Moleko. Du har en stemme, der fortjener at blive hørt’, mens Gaffa kaldte hende ‘et smukt og velkomment skud på grenen af dansk soulmusik’ og BT fulgte trop med konstateringen ’15 popsange, der rummer mere, end man umiddelbart tror’. Såvel albummet som singlen ‘Dum for Dig’ gik i topti på iTunes og er for længst gået guld på salg. Da Barbara Moleko drog på en nærmest udsolgt forårs tour, gav Politiken hende fem hjerter for sin første koncert samt ordene: ‘Helt centralt stod dog Barbara Molekos stemme, der fungerede som hele aftenens fyrtårn’.

Det er kun første skridt i Barbara Molekos indtog på den danske musikscene og ind i danskernes hjerter. Det er live med fuldt band, at Barbara er fuldstændig enestående. Næste stop er Viften, hvor hun kigger forbi på hendes kommende efterårstour.

På bare ét år er den unge talentfulde Barbara Moleko blevet én af Danmarks top artister og fortsætter med at dominere den danske musikscene i 2013.

Hendes debut på et udsolgt Lille VEGA inkasserede mange roser af Politiken , der blåstemplede hende med 5/6 stjerners anmeldelse samt ordene: ”Moleko var aldeles fortrinlig live. Takket være sin uhyre smittende energi, effektive ansigtsmimik og ganske forrygende klodsethed…”

Pris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status

Betaling
Betaling trækkes ved tilmeldingsfristens udløb.