Eventyrteatret Præsenterer De vises stenTidspunkt
19-10-2014 kl. 15:00

Sted
Tivoli, Glassalen 

Om arrangementet
Den 19. oktober indtager 100 unge teatertalenter Glassalen i Tivoli, når Eventyrteatret opfører den nye familiemusical, De Vises Sten. Eventyrelskere i alle aldre kan se frem til to timers forrygende underholdning med eksotiske kostumer, eventyrlige danseoptrin og sange man husker samt masser af eventyrlig action, komik og 'stof til eftertanke'.

Traditionen tro bliver publikum underholdt af Eventyrteatrets unge skuespillere - lige fra de kommer ind i Tivoli, til de forlader forestillingen. I efterårsferien giver teater-billetten desuden fri adgang til Tivoli's Halloween på spilledagen, så hele familien kan få en hyggelig eftermiddag med både teater og tivolitur.

Det er næppe et tilfælde, at Eventyrteatret sidste år blev kåret som 'Københavns bedste børneoplevelse' af brugerne på Børn i Byen, eller at teatret i år er nomineret til 'Byens bedste familieoplevelse' på Berlingskes kulturguide AOK. Gør derfor som 35.000 andre børn og voksne: Tag en tur i Tivoli og oplev de talentfulde børn og unge fra Eventyrteatret, som med smittende energi og livsglæde fører dig igennem det eviggyldige eventyr om mod, magi, venskab og kærlighed.

Handling:
De Vises Sten er et sjovt, spændende og smukt eventyr, som udspiller sig i det magiske og eksotiske Indien. For at redde sin lillesøsters liv begiver Kim sig ud på en farefuld færd i jagten på De Vises Sten, som siges at have magiske egenskaber. I sin søgen hvirvles han ind i et forrygende eventyr, hvor helte, guder samt en troldmand og en oprørsk prinsesse får skæbnesvanger betydning for de to søskende.

De Vises Sten er Eventyrteatrets store familiemusical nr. 23 - for niende gang skabt af det eventyrlige makkerpar, forfatteren Gunvor Reynberg og komponisten Christian Dahlberg. Forestillingen er instrueret af Bo Skødebjerg.

Pris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status

Betaling
Betaling trækkes ved tilmeldingsfristens udløb.