Curtis Stigers og DRs Big BandTidspunkt
08-03-2014 kl. 21:00

Sted
DR Koncerthuset 

Om arrangementet
Lørdag 8.marts kl. 21.00 Koncerthuset DR Big Bandet med amerikanske Curtis Stigers Normalpris: kr. 450, kr. 350, kr. 250 incl. kr. 20 i gebyr Særpris fratrukket 20% rabat & men med et billetgebyr på kr. 20: kr. 364, kr. 284, kr. 204.

Den legendariske Las Vegas-koncert Sinatra At The Sands - With Count Basie and his Orchestra genoplives med DR Big Bandet og Curtis Stigers i Koncerthuset.

Glæd dig til numre som fx "Fly Me to the Moon", "Ive Got You Under My Skin" og "Come Fly with Me". Curtis Stigers Curtis Stigers har igennem en del år stået frem som en af de mest originale nulevende jazz-sangere.

Med sin genkendelige stemme går han nye veje og udvider på den måde grænserne for konventionel jazz.

Det er Stigers speciale at bringe forskellige genrer sammen, så de danner ny mening og ny lyd i hans fortolkninger. "Jeg vil gerne følge i fodsporene af mine helte. Det er, hvad Ella og Billie Holiday gjorde. Det er hvad Sinatra og Nat Cole gjorde. Det er endda, hvad Miles og Coltrane - og næsten alle de store jazz-kunstnere - har gjort.

De har taget deres generations populære sange og skabt noget nyt ud fra dem", siger Stigers. Nogle af hans største hits er hans versioner af "I Wonder Why" og "Youre All That Matters To Me", der har været på top-10 listerne i både England og USA.

Pris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status

Betaling
Betaling trækkes ved tilmeldingsfristens udløb.