Sinne EegTidspunkt
18-02-2014 kl. 20:00

Sted
Viften i Rødovre 

Om arrangementet
Sinne Eeg Trio
feat. Martin Schack (orgel) og Larry Koonse (guitar)

Sinne Eeg inviterer her publikum ind i et helt nyt musikalsk univers med guitar og hammond orgel. Repertoiret bliver en blanding af egne kompositioner samt sange fra jazzens standard-repertoire. Stilen er mere bluesy og groovy, end man er vant til at høre Sinne Eeg.

Med sig har hun sin mangeårige, musikalske legekammerat, Martin Schack, på orgel. De to studerede på samme tid på Musikkonservatoriet i Esbjerg, hvor de hurtigt fandt sammen. De har siden da tourneret massivt i bl.a. Kina og Japan.

Schack modtog i år 2000 Jakob Gades Legat på 100.000 kr.

Sidste medlem af bandet er guitaristen Larry Koonse fra LA. Koonse er fast medlem af trommelegenden Peter Erskines band samt Billy Childs sekstet, og han har tourneret og indspillet med navne som Cleo Lane, Charlie Haden, Bob Brookmeyer, Natalie Cole og mange andre.

Sinne og Larry mødtes under en længere tourne i Japan i 2012, hvor Sinne var solist i det amerikanske big band, som Larry var medlem af. Det førte til et musikalsk venskab, som siden bragte Sinne Eeg til en tourne i Larrys hjemby LA i januar 2013, hvor det amerikanske publikum for alvor fik øjnene op for Sinne Eeg uomtvistelige talent.

Bl.a. overværede den legendariske anmelder Don Hackmann en af koncerterne og skrev:

If theres any justice in the world, Grammy nominations will be beckoning to Sinne in 2013 and beyond.

– Don Heckman, Vitello, 2013

En anden anmelder skrev:

I ve never seen so many people at the new Dizzy since it opened, and I can pretty much guarantee that no one left unimpressed. Eeg is a superb singer who also functions as an instrumentalist perhaps better than anyone I ve seen in recent years.

Robert Bush, San Diego Reader, Jan 9, 2013

Line-up
* Sinne Eeg, sang
* Martin Schack, hammondorgel
* Larry Koonse (US), guitar

Deltagere får udleveret billetter i døren.

Pris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status

Betaling
Betaling trækkes ved tilmeldingsfristens udløb.