Culture of CoexistenceTidspunkt
26-02-2014 kl. 19:00

Sted
DR Koncerthuset 

Om arrangementet
PRØV NOGET NYT OG SPÆNDENDE

26. februar kl. 19.00 Koncerthuset
Normalprisen kr. 170 pr. billet
Fratrukket 20% rabat kr. 140 pr. billet med et billetgebyr på 20,kr


Konya Turkish Tasawwuf Music Ensemble, The Conquerors, Trio Klezmer, Hora-Debka-Nirkoda

Koncertsalen den 26. februar 2014 kl. 19.00
Religiøs mangfoldighed og kulturel forståelse i Koncerthuset

Dialog Forum præsenterer i samarbejde med DR et kulturelt og musikalsk event, Culture of Coexistence, som bliver afholdt i Koncerthuset.

Projektet Culture of Coexistence er et initiativ, der har til mål at etablere en platform i Danmark, hvor hver samarbejdspartner finder mulighed for at vise og dele sin musikalske og kunstneriske kultur med tilhængerne eller ikke tilhængere fra andre kulturer.

Arrangementet vil ære vigtigheden af religiøs mangfoldighed og samarbejde på tværs af kulturerne og bringe musik, religion, kultur og kunst sammen.
Culture of Coexistence har til formål at samle de forskellige kulturer i Danmark og dermed etablere en dialogplatform, hvor der er gensidigt respekt og forståelse.

Ønsket er at fjerne fordomme blandt kulturer og mennesker ved at give et positivt førstehåndsindtryk af andre kulturer og derved at styrke kulturen såvel som kunsten i Danmark.

Koncerten vil være delt i to og halvvejs i arrangementet vil der være indlagt en pause, der ikke kun har til formål at give ørerne et hvil, men som først og fremmest er tiltænkt dialog mellem publikum. Her vil der blive serveret kaffe, the og en særlig dessert Noahs budding.

Aftenens program
Konya Turkish Tasawwuf Music Ensemble hvirvlende dervisher
The Conquerors gospelkor
Trio Klezmer jødisk musikgruppe
Hora-Debka-Nirkado jødisk dansegruppePris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status

Betaling
Betaling trækkes ved tilmeldingsfristens udløb.