Popduoen NOAHTidspunkt
14-03-2014 kl. 20:00

Sted
DR Koncerthuset 

Om arrangementet
14. marts kl. 20.00 i Koncertsalen
Normalprisen A-billetter kr. 270
Særpris incl. billetgebyr fratrukket 20% rabat kr. 220., men med et gebyr

Den danske duo har stødt og roligt etableret sig som et solidt nyt navn på musikscenen herhjemme - i en sådan grad, at de nu kan opleves i Koncertsalen.

Den danske popduo NOAH har hittet stort med dobbeltplatin-singlerne Alt Er Forbi og Over Byen og senest platinsinglen Det Okay.

I foråret præsenterede det talentfulde makkerpar deres debutalbum, og sangene har nu rundet mere end 14 millioner streams. Det gør NOAH til en af landets helt store succeser på de nye streamingtjenester.

I oktober og november tager NOAH på deres første store Danmarks-turne, og flere spillesteder melder nu alt udsolgt til efterårets koncerter.

Derfor ser duoen, som består af Troels Gustavsen og Lasse Dyrholm, frem til at spille i en af landets bedste venues foran et siddende publikum til foråret. Allerede nu lover de flere overraskelser i løbet af denne koncert

NOAH er Troels Gustavsen vokal og Lasse Dyrholm keyboards og kor. Live suppleres Troels og Lasse af Kasper Falkenberg guitar, Peter Buch bas og Jesper Thomsen trommer.Pris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status

Betaling
Betaling trækkes ved tilmeldingsfristens udløb.