AIDA I MALMØTidspunkt
03-05-2015 kl. 18:00

Sted
MALMØ OPERAEN 

Om arrangementet
Med Aida skabte Giuseppe Verdi(1813- 1901) et musikalsk mesterværk hvor italiensk skønsang blandes med fransk grand opera; Aida er festoperaen over alle festoperaer.

Da han skrev Aida var han allerede verdensberømt.

I titelrollen alternerer to unge stjerneskud på operahimlen; sydafrikanske Kelebogile Pearl Besong og ukrainske Oksana Kramareva.

Staffan Valdemar Holm instruerer og Leif Segerstam dirigerer.

Bus fra Hillerød kl. 16.00 og fra Ørestaden kl. 17.00. Arrangementet er incl. bus, billetter (læs nedenfor om billetkategorier), samt det berømmede pausetraktement (rejemad/hvidvin)

NYHED: Vi plejer at sige, at de der ikke har været med i Malmø Operaen, de ved ikke hvad de går glip af. Denne gang (til Aida) kan der vælges mellem 2 prisgrupper, så man for en billig penge kan opleve denne skønne opera i det dejlige operahus: gruppe "1": som det plejer at være, gruppe "2": en MEGET lav pris, grundet billig billetkategori (385 kr er incl. bus og den samme rejemad m. vin som i kategori "1"). Alle kan tilmelde sig i kategori "2" - ikke kun nye. I begge kategorier er der begrænset antal billetter. Er den ene kategori udsolgt, så prøv den anden (det er faktisk udmærkede billetter i den "billige" kategori).


Pris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status
  575 kr. 695 kr. 825 kr. Få billetter
  385 kr. 485 kr. 700 kr. Udsolgt

Betaling
Betaling trækkes umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb.