The Syndicate (former The Zawinul Syndicate)Tidspunkt
11-07-2014 kl. 20:00

Sted
Viften i Rødovre 

Om arrangementet
Joe Zawinul var en af de mest legendariske, visionære og indflydelsesrige musikere og bandledere som jazz-scenen nogensinde har set.

Hans bortgang i efteråret 2007 efterlod et stort, gabende hul i den musikalske verden.

Efter bruddet med ’Weather Report’ der gennem halvfjerdserne var med til at definere fusionsjazzen dannede Zawinul ’The Syndicate’ der var kendetegnende ved innovative og genrebrydende musikalske stilarter. Joe Zawinul valgte ikke blot bandmedlemmer til ’The Syndicate’ på grund af deres virtuose instrumentale færdigheder, men med særligt øre for, hvordan hver musiker i sidste ende ville bidrage til den musikalske helhed.

The Syndicate har efter Joe Zawinuls ønske besluttet at holde bandet sammen, og fortsætte den vision som han har grundlagt.

Alle musikerne i The Syndicate har alle egne bands og optræder også med store navne som Dee Dee Bridgewater, Cheb Khaled, Herbie Hancock, Dianne Reeves, Karim Ziad, Manu Dibango, Wayne Shorter og man kunne blive ved.

Fredag den 11. juli kl. 20.00 vil du i Viften kunne opleve kæmpestore musikalske kapaciteter, der sammen vil skabe en unik og magisk koncert, og hylde den evige musik af Joe Zawinul!

Pris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status

Betaling
Betaling trækkes ved tilmeldingsfristens udløb.