Sigmund Freud – til fest i underbevidsthedenTidspunkt
13-09-2014 kl. 19:30

Sted
DR Koncerthuset 

Om arrangementet
Standard priser, kr. 450, 400, 350, 250, 175, 100
10% rabat, kr. 407, kr. 362, kr. 317, kr. 227, 160, 92

Velkommen til en musikalsk fest i underbevidstheden! DR Underholdnings Orkestret blænder op for en spektakulær koncert, event og et veritabelt sansebombardement når de sammen med bl.a. Rasmus Botoft trækker publikum længere ind i sindet, længere ud på kanten og dybere ned i maven.

Bliv klogere på Freud, når den klassiske musik prøver kræfter med psykoanalysens følelses univers og oplev, hvordan musikken kan bane vej ind i dit eget inderste maskinrum. Læg dig på briksen og få en psykoanalytisk make over, kom ind og lyt til sindsoprivende, oplysende og underholdende freudianske fortællinger. Det er flugten langt ind i sindet, og du kan danse hele vejen.

Virkelighedsflugten 3.0
Fakta
Koncerten er en del af trilogien Virkelighedsflugten 3.0 100 års rus og tømmermænd.
Med udbruddet af 1. Verdenskrig måtte den vestlige verden se rædslerne dybt i øjnene. Det ændrede radikalt på livsanskuelsen og selvforståelsen. Efterdønningerne spores direkte i kunsten, videnskaben og filosofien og ikke mindst i musikken. I 100-året for 1. Verdenskrigs udbrud sætter DR Underholdnings Orkestret med denne trilogi fokus på det moderne gennembrud, og hvordan det spejler sig hos de kulturelle personligheder. Det handler om det store uskyldstab og de følgende vrangforestillinger, dekadence og erkendelse af den virkelighed, der rejste sig i ruinerne.

Koncerten arrangeres i samarbejde med Golden Days


Pris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status

Betaling
Betaling trækkes ved tilmeldingsfristens udløb.