Hanne BoelTidspunkt
09-10-2014 kl. 20:00

Sted
DR Koncerthuset Studie 2 

Om arrangementet
Normalprisen er kr. 295 – fratrukket 20% rabat kr. 240.

Gennem en lang musikalsk karriere er der ofte blevet indspillet flere sange, end der har været plads til på Hanne Boels forskellige albums. De sange ser nu dagens lys, når hun præsenterer sine favoritter i Studie 2.

Hanne Boel tog 3. februar musikalsk hul på det nye år med udgivelsen af Outtakes, der byder på endnu uhørte numre fra sangerindens omfattende karriere i perioden 1989,2007. Også live tager hun en kunstnerisk rejse tilbage i tiden og samler Jens Runge og Vicky Singh, begge på guitar og kor, som hun i 2005-2007 turnerede land og rige rundt med med stor succes.

Materialet fra Outtakes stammer fra Hanne Boels efterhånden mange albumindspilninger, hvor der ofte er indspillet flere sange end der har været plads til.
På Outtakes har Hanne Boel udvalgt sine personlige favoritter af covernumre og musikalske features, der hidtil aldrig har set dagens lys.

Hanne Boel debuterede i 1988 med det soulprægede album Black Wolf, der blev startskuddet til en imponerende karriere. Hun har adskillelige gange siden toppet hitlisterne i Danmark og Skandinavien, solgt mere end en million albums og har spillet flere tusinde koncerter, både herhjemme, i Norge, Sverige, Tyskland og det øvrige Europa.

Blandt Hanne Boels største hits er Don,t Know Much About Love, Black Wolf, Talk it Out, I Wanna Make Love to You og Light in Your Heart. Mon ikke publikum får fornøjelsen af både gamle klassikere, nye numre og Outtakes fra hele karrieren.


Pris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status

Betaling
Betaling trækkes ved tilmeldingsfristens udløb.