Signe Svendsen og bandTidspunkt
11-10-2014 kl. 20:30

Sted
Viften i Rødovre 

Om arrangementet
Signe Svendsen udgav i september 2013 sit andet studie album "Kun de faldne rejser sig igen", og med den i bagage tager Signe Svendsen for syvende år i træk på turné med sine sange og sit band.

"Kun de faldne rejser sig igen" er af P4’s lyttere udnævnt som én af de ti bedste udgivelser i 2013. Signes koncerter er altid velbesøgte og høster gode anmeldelser, som f.eks i Gaffa, hvor hun fik 5 ud af 6 stjerner og ordene: "Signe Svendsen står støt og smukt på egne ben". Sangene er på dansk og musikken kredser om støvet pop/folk/rock.

Signe Svendsen har et hold af landets bedste musikere, der fungerer som hendes faste band. Trioen består udover Signe af gedigne drenge som brødrene; Lars Skjærbæk (guitar), Troels Skjærbæk (bas ) og Søren Poulsen (trommer). De er ikke bange for noget og spiller stensikkert igennem og udover scenekanten.

"Publikum betyder enormt meget for sangene og for selve koncerten, - det er helt klart noget vi skaber sammen, alle på scenen og alle i salen", siger Signe Svendsen, der lægger meget vægt på at publikum skal føle sig som medspillere. Hun fortsætter:

"I bandet arbejder vi med at hver aften har sin egen lyd og sit eget udtryk, så man ikke fortæller den samme historie om og om igen".

Pris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status

Betaling
Betaling trækkes ved tilmeldingsfristens udløb.