Eventyrteatret præsenterer - Julen vogtereTidspunkt
14-12-2014 kl. 14:00

Sted
Tivoli i Glassalen 

Om arrangementet
En musical om julens superhelte og om at bruge sine kræfter rigtigt

Når vintermørket sænker sig over Tivoli, og julelysene tændes, er det traditionen tro tid til premieren på Eventyrteatrets Julemusical i Glassalen.

Handling:
Den magtfulde Doktor Extremus har bortført en gruppe unge nisser med specielle evner og holder dem skjult i nisseasylet Bjældebo. Her bliver klienterne dopet med medicin, så de glemmer alt om deres familie og mister ethvert initiativ. Extremus onde plan er at få de unge supernisser til at aflægge deres nisssehuer og bruge deres superkræfter til at bekæmpe Julemanden og afskaffe julen.

Heldigvis bliver de skumle planer opsnappet af den tidligere juleforkæmper, Professor X-Madsen, som med sine genvundne telepatiske evner får kontakt til fire af de unge nisser. Fra sin kørestol kæmper den invaliderede veteran bravt for at rekruttere de slumrende supernisser til at genskabe Julemandens legendariske task force, Julens Vogtere.

Kan X-Madsen få de umodne nisser til at bruge deres superkræfter rigtigt og kæmpe for det ædleste af alle nisseformål: at bevare vores allesammens dejlige jul?

Glæd dig til en times tempofyldt underholdning for alle juleglade eventyrelskere.

Byens bedste familieoplevelse
I 2014 er Eventyrteatret både blevet kåret til Byens bedste familieoplevelse af AOK og til Københavns bedste børneteater af Børn i Byen - især på grund af teatrets populære familiemusicals i Tivoli ses hvert år af 35.000 børn og voksne.

Billetprisen er 180,- for medlemmer incl. program. og adgang til Tivoli.

(Max 6 billetter pr medlem.)Pris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status

Betaling
Betaling trækkes ved tilmeldingsfristens udløb.