Kom og vær publikum til Her er dit livTidspunkt
19-11-2014 kl. 18:00

Sted
DR Byens store Studie 5 

Om arrangementet
Kom og vær publikum til Her er dit liv

Oplev DR Byen og vær med til optagelserne til det populære tv-program, Her er dit liv, med vært Mads Steffensen. Aftenen giver mulighed for at opleve den helt særlige stemning under optagelserne til et tv program i DR Byens store Studie 5.

Da der er tale om en tv optagelse til senere udsendelse, kan der blive tale om stop, uforudsete hændelser, sekvenser, der skal tages om, mikrofoner, der skal udskiftes alt muligt, der ikke kan tages højde for på forhånd. Det eneste, der ikke må standse optagelsen er toiletbesøg eller en publikummer, der har en anden aftale. Så man kan altså ikke forlade studiet, når først kameraerne ruller.
Til gengæld kan man måske få fornøjelsen af at se sig selv på skærmen en fredag aften.

DET ER GANSKE GRATIS

TILMELDING SKAL SKE TIL mail gruppesalg@dr.dk

Der er optagelse på følgende dage, 11. nov., 19. nov., 24. nov., 2. dec.
OBS Minimumsalder 16 år.

Program

kl. 18.00 MØDESTED VED DR BYENS PUBLIKUMS FOYER

kl. 18.00 18.30 LIDT TIL HALSEN og MAVEN.

kl. 18.30 OPVARMING OG OPTAGELSER AF HER ER DIT LIV I STUDIE 5

kl. 21.00 cirka OPTAGELSE SLUT og TAK FOR I AFTEN.

Om tv programmet, Her er dit Liv,

I portrætprogrammet Her er dit liv hylder vi forskellige, store og betydningsfulde danske personligheder, der alle har sat et markant præg på vores kultur.

I hvert program bliver en hovedperson overrasket på en hyggelig og særegen facon. Herefter afslører Mads Steffensen, at alt ståhejet er stablet på benene til ære for personen, som skal være centrum for aftenens episode af Her er dit liv.

Fra sofaen i studiet fortæller Mads Steffensen historien om hovedpersonens liv, om barndommen og ungdomsdrømmene. Om karrierens tinder og dybe dale og ikke mindst om venner, familie og kærlighed. Der er hilsner fra nær og fjern, en række overraskende gæster og skræddersyede musikalske indslag.


Pris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status

Betaling
ved tilmeldingsfristens udløb.