Anne Dorte og Maria fra TøsedrengeneTidspunkt
05-02-2015 kl. 20:30

Sted
Viften i Rødovre 

Om arrangementet
Husker du sangene Indianer, Sig du ka´li´mig og Ud under åben himmel? - tre sange, der var store hits for Tøsedrengene dengang i 1980´erne, da mormor var ung.

Da Tøsedrengene blev opløst som gruppe i 1986, var nyheden faktisk tophistorie i Radioavisen - så markant var deres aftryk på tidens musiksmag! Bandets medlemmer fortsatte med deres respektive soloprojekter, og en genforening af Tøsedrengene har aldrig rigtig været på tale.

Efter mere end 25 år er bandets hits tilbage på live-scenen i kraft af de to frontfigurer fra dengang, Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen, som har valgt at drage på turné og præsentere sangene endnu en gang.

Anne Dorte Michelsen, som har haft en fin solokarriere sidenhen, var Tøsedrengenes oprindelige tekstforfatter og sanger. Hun har sammen med Tøsedrengenes anden sangerinde fra dengang, Maria Bramsen, taget sagen i egne sikre hænder og samlet et hold af landets bedste musikere - og besøger Viften 5. februar 2015.

Backingbandet består af Mads Michelsen, percussion og trommer, Jon Grundtvig, trommer, Henrik Møller, bas, Morten Woods, sang og guitar, og Peter Dencker, sang og keyboards.

Under overskriften "Slip det fri" bliver Tøsedrengenes største hits sluppet fri af de oprindelige stemmer, Anne Dorte og Maria!

Pris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status

Betaling
Betaling trækkes ved tilmeldingsfristens udløb.