Eventyrteatret præsenterer - Stjernedrys og nissekysTidspunkt
06-12-2015 kl. 12:00

Sted
Glassalen i Tivoli - København 

Om arrangementet
Traditionen tro kan både børn og voksne komme i den rigtige julestemning, når Eventyrteatret for 16. gang opfører en ny julemusical i Glassalen i Tivoli de sidste fire weekender op til jul.
Både julemusical og Jul i Tivoli

Søndag den 6 December kan børnefamilier få en hyggelig eftermiddag i Tivoli med Eventyrteatrets nye julemusical, Stjernedrys og Nissekys og Jul i Tivoli. Mere eventyrligt og juleagtigt kan det næppe blive!

Handling: 
De Julympiske Julelege på Para-Ice Hotel
For mange år siden stiftede Julemanden De Julympiske Julelege for at skabe venskab og fred mellem de mange forskellige eventyrlige julevæsener. I 2015 mødes de fire finalister, Husnisserne, Økoalferne, Tusmørketroldene og Havenisserne, på Para-Ice Hotel for at konkurrere i disciplinerne: Den store Julebagedyst, X-mas Factor, For lækker til Langrend  og Tosset med Træskodans.

Intriger truer julefreden
Nogle af deltagerne er parat til at sætte både venskaber og julefreden over styr for at vinde Den Gyldne Pokal, og de ellers så fredelige julelege rammes af skandaler og intriger af værste skuffe. Hvem står bag sabotagen af De Julympiske Julelege? Får misundelse og mistillid lov til at ødelægge julefreden? Og lykkes at finde en vinder af Den Gyldne Pokal? 

Praktisk
Varighed: Forestillingen spiller 60 minutter uden pause
Alder: Anbefales til alle juleglade eventyrelskere fra 5 år
Billetten giver adgang til Tivolis flotte julemarked.

Pris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status
  A-billetter   200 kr. 215 kr. 230 kr. Åben

Betaling
Betaling trækkes umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb.