DJÄMES BRAUNTidspunkt
11-10-2015 kl. 20:00

Sted
Koncerthuset STUDIE 2 

Om arrangementet
Så har vi endnu en skøn koncert med Djämes Braun – med 20% rabat.

DJÄMES BRAUN 11. oktober kl. 20.00 – Studie 2
Normalpris: kr. 195
Fratrukket: 20% rabat kr. 160

Siden Djämes Braun blev skudt ud af DR's KarriereKanonen, har de haft en opadgående succeskurve på både radio, streaming og live. Bag den danske dancehall-duo står Pilfinger og Kenno, der har leveret ikke mindre end ni hitsingler, senest Inficeret og Fugle, der blev et af sidste års landeplager med flere end 8 millioner streams, 2,5 million YouTube-klik og 5 måneder i Top 20 på iTunes.

Djämes Braun har netop udsendt deres andet album Modgift, der modtog fem stjerner i Gaffa, som bl.a. skrev:
"…Der er masser af kvalitet i rillerne, hvilket også kommer til udtryk på det nye Inficeret, der beviser Djämes Brauns helt unikke evne til at skrue en sang sammen med umiddelbar hitkvalitet. Og hits er der rigtig mange af på albummet, der så absolut må kandidere til en af de mest ventede udgivelser dette forår."

Pilfinger og Kenno har kendt hinanden siden de var teenagere og det er igennem årene blevet til en del musik, begge er de erfarne musikproducere og sangskrivere. Djämes Braun er blevet en fælles legeplads eller "den voksne mands drengeværelse", som de selv beskriver universet. Ud af drengeværelset er tidligere kommet hitsingler som Duft af Ba-cone, Kom Og Giv Mig Alle Dine Penge, Nethinde og Traktor og Kvinder Og Kanoner feat. Barbara Moleko - med disse er duoen nærmest blevet synonym med leg med ord, ørehængende melodiøsitet og noget til både hjertet og danseskoene. Der bliver rigeligt til både hjerte og dansesko, når Djämes Braun til oktober giver to koncerter i DR Koncerthusets Studie 2.


Pris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status

Betaling
Betaling trækkes Ingen betaling