Michael Carøe & Co., synger julen ind i DRTidspunkt
13-12-2015 kl. 16:00

Sted
DR Koncerthuset Studie 2 

Om arrangementet
Merry Christmas, baby
Studie 2, 13. December kl. 16.00
Standardpris kr. 275
Fratrukket 20% rabat: kr. 224

DR Big Bandets swingende julekoncerter drager igen i år landet rundt - denne gang med hele tre solister: Miriam Mandipira, Birgitte Soojin og Michael Carøe.

Det jazzede jule-repertoire rummer en lang række klassikere, der til sammen kan smeltede selv det allermest frosne julehjerte: Let it snow, Sleigh Ride, Baby it's cold outside … og mange flere. I år har DR Big Bandet slået sig sammen med tre meget forskellige - og hver især fantastiske solister.

Miriam Mandipira, der oprindeligt er fra Zimbabwe, er en af Danmarks nye jazz- og gospelsangerinder. Hun har en enestående evne til at fortælle historier med sin sang og ramme lige ind i hjertet på tilhøreren. Birgitte Soojin er født i Sydkorea - opvokset i Norge og bosat i Danmark, hvor hun har en lovende karriere som jazz-sangerinde med sin varme og intense stemme.

De to sangerinder finder - om muligt - deres mandlige modspil i Michael Carøe, der vil tage værtsrollen og croone sig frem til en Merry Christmas, baby!

DR Big Bandet
DR Big Bandet har historisk haft international status som få danske ensembler, og den status vil bandet indtage igen - ambitionen er at blive det førende bigband i Europa og hele jazz-Danmarks flagskib.


Bandet har et overlegent musikalsk udtryk, hvad enten bandet er vært for jazzens helt store, internationale navne eller udvikler radikalt nyskabende projekter. DRBB spiller for et begejstret publikum over hele landet, ligesom en del koncerter udsendes på P8 Jazz.


Pris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status

Betaling
Betaling trækkes snarest muligt.