Messias med CamerataTidspunkt
21-12-2015 kl. 19:30

Sted
Holmens Kirke 

Om arrangementet
Kammerkoret CAMERATA afslutter et fantastisk 50 års jubilæumsår med, traditionen tro, at opføre Händels Messias 3 aftener op mod jul i Holmens Kirke sammen med et skønt hold af solister.

Sopranen Ditte Højgaard Andersen er en af Skandinaviens bedste koloratursopraner og har tidligere med sin lyse, krystalklare stemme og suverænt tekniske overskud sunget sig ind i folks hjerter ved Cameratas Messias-opførelser.

Daniel Carlsson har med sin prægnante kontratenor gjort sig til et kendt navn på den danske og svenske musikscene, særligt inden for barokmusik. Camerata glæder sig til i år at præsentere Messias med kontratenor i stedet for den oftest anvendte kvindelig altsanger.

Camerata har altid haft blik for nye talenter. I år bindes an med den helt unge tenor, Nicolai Nørgaard Christensen, som af pressen er blevet kaldt "et bemærkelsesværdigt talent". Nicolai har allerede de sidste par år bevist dette med bl.a. landsdelsorkestre og ved Copehagen Opera Festival i år.
Bassen Morten Staugaard er oprindeligt uddannet skuespiller og med det sceniske nærvær og den smukke, velmodulerede basstemme han besidder, vil han give bassens dramatiske arier udtryk og intensitet.
I spidsen for solister, kor og orkester står Cameratas dirigent Jakob Hultberg, som sidste år ved sin første Messias med Camerata betog publikum med sin fortolkning af Händels klassiker.

Pris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status
  Unummerede siddepladser  170 kr. 190 kr. 245 kr. Åben

Betaling
Betaling trækkes umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb.