Shake LovelessTidspunkt
12-03-2016 kl. 20:30

Sted
Viften i Rødovre 

Om arrangementet
SHAKA LOVELESS OG BAND
Shaka Loveless er netop nu en af de meste succesfulde artister på den danske musikscene. Siden sin solodebut i 2012 er han blevet streamet mere end 35 millioner gange. Hans to tidligere albums Shaka Loveless (2012) og Det Vi Sku Miste (2014) har givet adskillige priser. Blandt andet en Danish Music Award i 2013 for årets danske mandlige kunstner, og samtidig har de to albums givet Danmark nogle af de sidste års største hits i form af Tomgang, Ikke Mere Tid, Den Gang Du Græd og 2 Mod Verden.
 
Shaka Loveless' tredje og seneste album "Til Vi Ligger" er spækket med flere spændende samarbejder. Bl.a. er store og spændende artister som Medina, Simon Kvamm, Rasmus Walter og Jooks med på albummet, som er produceret af Shaka selv i samarbejde med Fridolin Nordsø.
 
Det har været en lang og sej vej for den eksplosive sanger, som har arvet sit efternavn fra sin far, den amerikanske bluessanger James Loveless. Han voksede op med sin mor i et hippiekollektiv i hippielandsbyen Alken og senere gik turen til musikefterskole i Vestjylland, hvor kimen til bandet The Gypsies blev lagt. Da landets uden sammenligning strammeste hiphoporkester kom til København, stod medlemmerne af firetoget, scorede sig en pladekontrakt og lavede en serie af radiotræffende hits.
 
Da Shaka Loveless solodebuterede, blev han ofte sat i bås med den danske dancehall- og reggaescene. Med det nye album "Til Vi Ligger" er der tale om et nyt lydbillede. Det bringer mindelser til nogle helt andre størrelser og genrer - fx 1980'ernes suveræne popomkvæd og Shaka Loveless' egen hiphopfortid.

Det er ikke helt tilfældigt: "De næste mange måneder skal jeg genforenes med drengene fra The Gypsies, som bliver mit tourband. Og jeg må indrømme, at jeg i høj grad har skrevet den her plade med dem in mente. De kommer til at trykke de her sange vanvittigt af," forudser Shaka Loveless, som glæder sig mere og mere til at lade musikken tale sit eget tydelige sprog.

Pris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status
  standard  160 kr. 180 kr. 195 kr. Åben

Betaling
Betaling trækkes umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb.