Beethoven & BrahmsTidspunkt
28-04-2016 kl. 19:30

Sted
DR Koncertsalen 28. april & 29. april kl. 19.30 

Om arrangementet
Standard pris: kr. 550, kr. 500, kr. 425, kr. 350, kr. 250, kr. 150
Fratrukket 20% rabat: kr. 464, kr. 404, kr. 344, kr. 284, kr. 204

Beethoven & Brahms
Koncertsalen 28. april & 29. april kl. 19.30
Dirigent: David Afkham, dirigent
Solist: Francesco Piemontesi, klaver
DR SymfoniOrkestret
Beethoven: Klaverkoncert nr. 4
Brahms: Symfoni nr. 3

En aften med de to store B’er: Beethoven og Brahms. Lutter klassiske mesterværker med to unge musikere i centrum. Solisten er den skarpsindige pianist Francesco Piemontesi. Dirigenten David Afkham er leder af Spaniens Nationalorkester.

En ægte klassikeraften, hvor de to store B'er fylder det hele! Beethoven og Brahms udgør et komplet musik-måltid, hvor alle mineraler og næringsstoffer ryger direkte videre til publikum. Efter næsten 200 år er de to komponister stadig kernen af klassisk orkestermusik, og deres værker genopdages for hver ny generation, der kommer til.

Derfor er det kun passende, at scenen bliver overladt til to unge genier, som sammen med DR SymfoniOrkestret vil komme med deres bud på den uopslidelige musik af Beethvoen og Brahms. Dirigenten David Afkham er chef for det Spanske Nationalorkester, han er bare 31 år og et opsigtvækkende talent. Solisten er den schweiziske pianist Francesco Piemontesi, ligeledes 31 år, men med en modenhed og afklarethed, der er helt utrolig.

I 1. del af koncerten får man den heroiske Beethoven, som han træder frem i den berømte Coriolan ouverture, inspireret af en romersk heltefortælling. Og man får den eftertænksomme Beethoven, der prædiker om sjælero og balance i sin 4. Klaverkoncert, måske den bedste klaverkoncert han overhovedet skrev. Efter pausen Brahms' 3. Symfoni, et af hans mest perfekte værker, hvor alle udtrykkene er i fuldendt balance.

Med forbehold for ekstranumre etc. forventes koncerten at vare ca. 1 time og 50 minutter (inkl. 30 min. pause).


Pris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status

Betaling
Betaling trækkes snarest muligt.