Eventyrteatret præsenterer - Nilens stjerneTidspunkt
23-10-2016 kl. 12:00

Sted
Glassalen i Tivoli i København 

Om arrangementet
Familiemusicalen Nilens Stjerne er Eventyrteatrets 25 års jubilæumsforestilling, hvor alle sejl sættes til for at skabe en storslået eventyrmusical for hele familien. Åndeløs spænding og lattervækkende komik, krydret med egyptisk livsvisdom, er hovedingredienserne i dette brag af en familieforestilling, hvor de prisbelønnede unge talenter for 25. år i træk vil give børn og voksne en fælles og uforglemmelig teateroplevelse.

Handling:
De gamle egyptere vidste, at orden og kaos er nødt til at eksistere side om side. Men da en ubalance pludselig truer livet på jorden, vækkes de gamle guder til live.

Vores eventyr kickstarter i nutidens København på Glyptoteket: To skoleelever ryger ind i en tidslomme og står pludseligt ansigt til ansigt med sjakalguden Anubis, de dødes beskytter. Børnene hvirvles ind i et forrygende eventyr med forbytninger, forviklinger og genoplivede mumier, og de bliver hurtigt vigtige brikker i de gamle guders indbyrdes kamp mellem lys og mørke - og kaos og harmoni.

Teaterbilletten giver adgang til Halloween i Tivoli på spilledagen. Forestillingen varer 2 timer, inkl. 20 min. pause, og er egnet for alle eventyrelskere fra 5 år.


Pris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status
  A-Billetter  270 kr. 295 kr. 315 kr. Udsolgt

Betaling
Betaling trækkes umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb.