Baltic Youth Philharmonic & Gidon KremerTidspunkt
20-09-2016 kl. 17:00

Sted
Koncertsalen, DR Koncerthuset 

Om arrangementet
Gidon Kremer & Kristjan Järvi
Koncertsalen, 20. september 2016 kl. 17:00
Standardpris: kr. 120
Fratrukket 10% rabat = kr. 110

Koncerten er arrangeret af DR Musikariet

Repertoire:
P.I. Tchaikovsky: Swan Lake Ballet Music (Arr. K. Järvi)
Mieczyslaw Weinberg: Violin Concerto in G minor, Op. 67

Snyd ikke dig selv for at opleve to af det internationale musiklivs allermest dynamiske personligheder i et brag af en koncert med noget af den bedste musik, Østersø-regionen har frembragt.

En af denne tids allerstørste violinister, Gidon Kremer, lægger undtagelsesvis vejen forbi Danmark i selskab med den evigt dynamiske og kompromisløse dirigent, Kristjan Järvi, der med sin charme og udstråling for længst har skabt sig et ry som publikum-darling.

Järvi optræder med sit eget orkester, Baltic Sea Philharmonic, der udgøres at unge stortalenter fra de ti lande omkring Østersøen. Orkestret drager hvert år på turne til de største europæiske koncertsale, hvor de præsenterer den største musik fra Østersølandene.

Ved koncerten i Koncertsalen er orkestret udvidet med Gidon Kremers internationalt anerkendte strygerensemble, Kremerata Baltica.

Glæd dig til en koncert fyldt med medrivende musik, stortalenter, charme - og en unik mulighed for at opleve en af verdens største musikere i en dansk koncertsal.

Koncerten er en del af et samarbejde mellem DR Musikariet og Baltic Sea Philharmonic og kunne ikke gennemføres uden støtte fra: Aage og Johanne Louis-Hansens Fond samt A.P. Møller og Hustru Chastine MC-Kinney Møllers Fond til Almene Formål.


Pris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status

Betaling
Betaling trækkes umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb.