Calle Real liveTidspunkt
17-02-2017 kl. 21:00

Sted
DR Koncerthuset Studie 2 

Om arrangementet
Calle Real – et festfyrværkeri af et salsaorkester – kommer og skaber en FEST, ingen nogen sinde vil gå hjem fra.

Calle Real live + DJs – Salsa Ballroom i DR Koncerthuset
Fredag den 17. februar 2017 Kl. 21.00 – 02.00
DR Koncerthuset, Studie 2

Standard pris kr. 195
Special pris kr. 120

Hvis du har mod & lyst på at kaste dig ud i et par salsatrin og lidt lækkert cubansk attitude, så kom klokken 20, hvor instruktører fra en cubansk danseskole – Salsa Vida - står klar og parat til at give dig en halv times begyndersalsaundervisning. Udover at du bagefter kan fører dig frem på dansegulvet, så er det også sjovt J

Panama stråhat, charmeklud, Havana cigar i brystlommen, nystrøget skjorte og nypudset sko og masser af parfume der får kvinder til at dåne af fryd.

Og til jer kvinder: rul ned så udsigten til din kavalergang blottes, sæt en stor rød stofblomst i håret, masser af kindrødt og læberødt. Kjolestoffer der lokkende leger om dine smukke kvindelige former. Op på en hæl og indstil dig på en aften og nat hvor din indre latino diva får næring

Glem alt om vinteren. Det bliver umuligt at holde sig i ro, når DR Koncerthuset fyldes med varme toner og den helt store salsafest i midten af februar.
Calle Real er 12 mand stort timba-band fra Sverige, som præsenterer en særlig ung og unik tilgang til cubansk musik. Med andre ord; der er gigantisk salsafest i DR Koncerthuset!

Den populære salsa/timba-gulddreng DJ Melao sagde det ligeud: “Calle Real is, hands down, the most explosive salsa/timba band to ever come out of Europe. They take command as the leaders of the globalization of salsa/timba music, and their vision for their music has revolutionized the genre itself.”
Timba er en festlig afro-cubansk afart af salsa. I starten af 90’erne blev Timba gjort kendt af navne som NG LA Banda og ikke mindst Charanga Habanera, Isaac Delgado, Paulito FG og Los Van Van.

Udover et af verdens bedste salsabrag med Calle Real live, byder denne aften også på salsa-fest fra du træder ind af døren, til du stiller danseskoene. Festen fortsætter til klokken 2.00 med gode dj’s og stor salsafest.

Cubansk Danseskole, Salsa Vida & DR Koncerthuset præsenterer
Calle Real live + DJs - Salsa Ballroom i DR Koncerthuset


Pris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status

Betaling
Betaling trækkes snarest muligt.