Studenterrevyen 2017 - Os der har det værstTidspunkt
25-03-2017 kl. 14:00

Sted
HusetKBH i Rådhusstræde i teatersalen på 4.sal 

Om arrangementet
I studenterrevyen 2017 handler det om os, der har det værst, uanset om vi er mænd, kvinder, studerende, tidligere ansat i skat eller bare lider af intolerance overfor gluten og andre mennesker.

Det skal især handle om os selv, og om hvor synd det er for os. Vi kommer til at må¸de de moderne paradokser, som vi hver dag roder rundt i, fx når vores konstante behov for cafe-latte må¸der den allestedsærværende laktose-intolerance - for har vi ikke allesammen lidt bøvl med maven?

Vi tager offermentaliteten under lup og omfavner den med sang, musik, dans og knivskarpe sketches, med andre ord: revy ¨når det er bedst. Til det har jeg som instruktør kønskvoteret og samlet et team med en mandlig koregraf, en kvindelig kapelmester og derudover et hold af skarpe skribenter, som tripper for at frembringe revy-godter når verden - undskyld: verdinden - lægger op til det.

Alle vil vi stå for skud, når vi ser nærmere på, hvordan det ser ud, når vi føler os lidt off, lidt ved siden af os selv, eller måske ligefrem føler os som direkte ofre for det ene, for det andet, og for tiden vi lever i. Vi lukker op for selvmedlidenheden og slipper klynkeriet fri... og nå ja - så har vi udelukkende mænd på scenen, for det er bare sjovere at se mænd tude...

Billetten er incl. garderobe og 1 stk. program.

Skuespillerne er:
Adam Schmidt - genganger
Anna Hawa Kamuk Mnasi -
Asbjørn Thøgersen
Jonas Gudmand - genganger
Magnus Høgsbro-Nielsen
Nichlas Andersen
Thomas Bo Jørgensen - genganger

årets kapelmester hedder Jenny Høilund - årets instruktør er Nanna Berner

Pris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status
  100 kr. 110 kr.   Åben

Betaling
Betaling trækkes umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb.