SYNG DANSK – ET KIG I DANSKERNES PRIVATE SANGSKATTidspunkt
08-03-2017 kl. 20:00

Sted
Bellevue Teateret 

Om arrangementet
BEMÆRK! Det er en forpremiere og billet prisen er ca. halv pris. Billetterne uddeles af Benny ved indgangen den 8. marts kl. 19.30.

Kan du sætte danskheden på vers? For hvad vil det egentlig sige at være dansker? Og kan det synges?

Danskheden er til diskussion og enhver kulturminister med respekt for sig selv, skal gerne søsætte en kulturkanon! For det med at være dansk er åbenbart meget kompliceret.
Bertel Haarder er/var ingen undtagelse, men den er jo helt gal!

Hvor er danskernes musik? Dansk musik er helt og aldeles fraværende? Det råder Knutzon, Hellemann og Cederholm nu bod på med en helt ny forestilling med danskernes helt egne hits om at være danskere netop i dag!

Smerte rimer på hjerte
For at få svar på vores spørgsmål om danskheden anno 2017 har vi sammen med DTTT (Dansk Tekst Takt og Tone) og FJBS (Foreningen af Jazz og Beat Sangere) samt ikke mindst FDF, altså ikke dem, men Foreningen af Danske Foreninger, lavet en stort anlagt konkurrence, hvor alle danskere har kunnet indsende deres helt egne sange, som viser hvordan danskeren føler og tænker.

Vi har allerede modtaget totusinde sange fra hele landet og også et par stykker fra Grønland. Ud af disse har en jury bestående af repræsentanter for hhv. DTTT, FJBS og FDF udvalgt de femten sange, som bedst giver et rammende billede af danskeren anno 2017.

Det skal synges væk!
Oplev Carsten Bjørnlund og Jesper Lohmann i rollen som konferencier, når de åbner kuverten og akkompagneret af Aksel Morisse og orkester fremfører sangene.

Der er lagt i ovnen til en helt igennem vanvittig, gakket og sjov aften på Bellevue Teatret, når holdet bag megasuccesen Guitaristerne tager dig med på musikalsk rov i danskernes helt personlige sangskat.

Instruktion: Nikolaj Cederholm
Manuskript: Line Knutzon
Komponist: Jens Hellemann
Kostumedesigner: Line Bech
Medvirkende: Carsten Bjørnlund, Jesper Lohmann og Aksel Morisse
Musikere: Maggie Björklund, Lisbeth Diers og Eva Malling


Pris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status
  210 kr. 250 kr. 405 kr. Åben

Betaling
Betaling trækkes umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb.