Eventyrteatret: Kongen og TiggertøsenTidspunkt
21-10-2017 kl. 12:00

Sted
Glassalen i Tivoli i København 

Om arrangementet
- et eventyr fra Christian 4's København

I 2017 præsenterer Eventyrteatret den første af en serie nye familiemusicals med eventyr fra vigtige epoker i danmarkshistorien: ”Kongen og Tiggertøsen” er et sjovt og spændende eventyr fra Christian 4’s København.

De fleste ved, at Christian 4 byggede Børsen, Rundetårn, Rosenborg Slot og andre pragtfulde bygninger. Færre er klar over, at den legendariske konge troede på alkymi, astrologi, og eventyrlige væsener som hekse og havfruer. Eller at han oprettede Tugt- og Børnehuset, som var fængsel og tvangsarbejdsanstalt - både for byens forbrydere og gadens fattige og forældreløse børn.

Handling:
Vi er i Christian 4’s København i året 1628. På Rosenborg Slot er kongens kæmpe børneflok bekymret for deres fars lunefulde humør. For at gøre ham gladere planlægger børnene at hyre en gruppe unge talentfulde gøglere til at opføre et muntert skuespil på slottet til den teaterglade konges ære og morskab.

Men Københavns magtfulde stodderkonge har fjernet de unge skuespillere fra gaden og ført dem til det berygtede Tugt- og Børnehus, hvor kun en mur adskiller dem fra byens forbrydere. Og så må prinserne og prinsesserne bruge både list og forklædninger for at føre deres plan ud i livet.

Undervejs opdager de, at teatertruppens danserinde bærer på en overraskende hemmelighed, som kan vende op og ned på tilværelsen for både fattige og adelige børn og unge i Christian 4’s København.

Billetterne er inklusiv program.
Popcorn kan tilkøbes billetter med 20% besparelse.


Pris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status
  A-billetter  280 kr. 325 kr. 335 kr. Åben

Betaling
Betaling trækkes umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb.