Forpremierebilletter tilTidspunkt
20-09-2017 kl. 19:30

Sted
Det Ny Teater, Gammel Kongevej 29, 1610 København V 

Om arrangementet
EN KLASSISK MUSICAL

Der sættes alle sejl til, når Det Ny Teater for første gang opfører Irving Berlins klassiske musical i en opdateret og storslået opsætning med Maria Lucia i rollen som Annie Oakley.

VERDENS FØRSTE KVINDELIGE SUPERSTAR

Forestillingens handling er løst baseret på den virkelige og fantastiske historie om Annie Oakley og Frank Butler. Annie, en drengepige fra bøh-landet og Ohios bedste skytte, bliver opdaget af Buffalo Bill og overtalt til at optræde i hans wild west show. Hun falder pladask for showets stjerne og mesterskytte Frank Butler. Begge har de mødt deres ligemand, og snart konkurrerer de både om at ramme plet og om at vinde hinandens hjerter. Annie bliver verdens første og største kvindelige superstar, men hvordan får hun ram på en mand?

THERE'S NO BUSINESS LIKE SHOW BUSINESS

Ingen anden musical kan byde på så mange store hits som Annie Get Your Gun, bl.a. "Anything You Can Do, I Can Do Better", "You Can't Get A Man With A Gun", "Doin' What Comes Naturally", "The Girl That I Marry", "They Say It's Wonderful" og naturligvis hovednummeret "There's No Business Like Show Business", der er en hyldest til show business og een af musicalhistoriens mest berømte sange.

FRA HOLDET BAG THE SOUND OF MUSIC

Publikum kan glæde sig til at opleve en nyskabende og storslået opsætning af Annie Get Your Gun, som ikke er set før på nogen anden teaterscene. Forestillingen bliver skabt af samme kreative team, der på Det Ny Teater skabte The Sound Of Music, Jekyll And Hyde og Love Never Dies. Produktioner, der har modtaget 3 Reumert priser for Årets Bedste Musical.


Pris
Prisgruppe Pris Status
  Ungdom under 25  311 kr. Venteliste
  Voksen  338 kr. Venteliste

Betaling
Betaling trækkes umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb.