DR Big Band med Carla Bley og Steve SwallowTidspunkt
07-10-2017 kl. 20:00

Sted
Studie 2 DR Koncerthuset 

Om arrangementet
Newyorker-parret Carla Bley og Steve Swallow er levende legender i moderne bigband-jazz. Her er muligheden for at opleve dem i en unik vifte af musikalske højdepunkter fra seks årtier - og et nyt værk skrevet specielt til DR Big Band.

Gennem seks årtier har den amerikanske jazzpioner Carla Bley komponeret kompromisløst i det store orkesterformat og fascineret et internationalt publikum med sin unikke klangverden – i tæt samarbejde med sin livspartner, bassisten Steve Swallow.

Carla Bleys musik er på én gang dramatisk og humoristisk – og på én gang kammermusikalsk og hypermoderne “free bag”. Gennem hele sin karriere har Bley holdt et fast greb om sit eget ensemble Carla Bley Band, men hun har også komponeret for andre notabiliteter som George Russel, Gary Burton, Jimmy Giuffre og Charlie Haden.

Som altid har Carla Bley sin livspartner, bassisten Steve Swallow, med sig til København. De to forelskede sig under en pladeindspilning i 1985 og har været uadskillelige både musikalsk og privat lige siden, hvilket bl.a. har resulteret i de intime duo-albums “Duets” og “Go together”.

Til sit besøg hos DR Big Band medbringer Carla Bley sine favoritkompositioner fra en lang og indholdsrig karriere – og i tillæg har hun skrevet et spritnyt værk til lejligheden, specielt til DR Big Band.

Pris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status

Betaling
Betaling trækkes snarest muligt.