Shaka LovelessTidspunkt
22-11-2017 kl. 20:00

Sted
DR Koncerthuset 

Om arrangementet
A: kr. 245 fratrukket 25% rabat: kr. 189

B: kr. 200 – fratrukket 25% rabat: kr. 155

Efter et år i studiet vender Shaka Loveless tilbage til scenen med ny plade under armen og et velspillende band i ryggen.

Shaka Loveless, som fik sit folkelige gennembrud med “Tomgang” og “Ikke mere tid” er ikke en mand der ligger på den lade side. Siden debuten i 2012 har han og bandet De Lovløse, været kontinuerligt på tour og i studiet.

Efter sin mindeværdige medvirken i tv programmet Toppen af Poppen og en efterfølgende velbesøgt akustisk tour med Lars Lilholt, tog Shaka i studiet med nye sange og en masse nye historier som skulle fortælles.

Pladen udkommer i september og er bl.a. produceret af Andreas Sommer (Marie Key, Karl William), Esben Zefting (Livid), Birk Nevel og Frederik Nordsø (The William Blakes, The Mountains) og fremviser en stor nysgerrighed og diversitet i Shaka Loveless´ kendte og elskende sangskrivningsunivers. Første singlen “Mirakel” bliver allerede nu spillet flittigt på de danske radiostationer.

Alle som har været så heldige, at have set Shaka og bandet live, ved, at der er garanti for en dybt fokuseret optræden fra en artist og et band der simpelthen elsker at spille sammen; de nyder hvert eneste sekund i selskab med publikum.

– En Aften med Shaka er en aften med ægte uforfalsket spilleglæde & en samling gode sange, der skal deles med publikum.

Pris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status

Betaling
Betaling trækkes umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb.