Divaer i GlasTidspunkt
30-08-2018 kl. 19:30

Sted
Glassalen Tivoli 

Om arrangementet
Mandag-torsdag
Standard pris: O-kategori: kr. 470, A-kategori: kr. 420, B-kategori: kr. 370, C-kategori: kr. 270

Fratrukket 15% rabat: O-kategori: kr. 404, A-kategori: kr. 361, B-kategori: kr. 319, C-kategori: kr. 230

Fredag-søndag
Standard pris: O-kategori: kr. 530, A-kategori: kr. 480, B-kategori: kr. 430, C-kategori: kr. 330

Fratrukket 15% rabat: O-kategori: kr. 455, A-kategori: kr. 412, B-kategori: kr. 370, C-kategori: kr. 285

Oplev Caroline Henderson, Birgitte Hjort Sørensen, Cecilie Stenspil og Carsten Svendsen i en moderne kabaret om Tivoli Varietéens storhedstid fortalt gennem en række legendariske sangerinder fra hele verden.

Forestillingen har premiere i Glassalen den 30. august 2018.

Tag med tilbage til svundne tider, når Caroline Henderson, Cecilie Stenspil, Birgitte Hjort Sørensen og Carsten Svendsen genfortolker Tivoli Varietéens musikhistorie og giver klassikerne et nutidigt tvist gennem legendariske kvindeskikkelser som Josephine Baker, Marlene Dietrich og Ella Fitzgerald, der alle har trådt deres hæle på den historiske scene i Glassalen.

I efterkrigstidens København fandt nogle af verdens største sangerinder vej til Tivoli Varietéen, der i de år emmede af stjernestøv med det strålende showbiz-talent Preben Uglebjerg i front.

Legendariske sangerinder fra hele verden optrådte i 1960érne på den berømte Tivoli-scene og knyttede under deres ophold alle et særligt bånd til Danmark. Med deres sjælfulde og storslåede kvindestemmer kæmpede de mod problemer relateret til racisme, ligestilling, seksualitet og tro, og i et sammensurium af musikalitet, underholdning og politiske stikpiller fandt de et talerør i Glassalens scene.

Divaer i Glas emmer af mangfoldighed, erotik, natteliv, levet liv, drømme, nostalgi og længsler. Det er tonerne fra en svunden tid, men det er også tonerne af håb og drømme for fremtiden.

“It isn’t where you came from, it’s where you’re going, that counts.”
Ella Fitzgerald

Divaer i Glas instrueres af den reumertvindende Rolf Heim og akkompagneres af et live jazzorkester med kapelmester Nikolaj Hess i front.

Pris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status

Betaling
Betaling trækkes umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb.