PELLE EROBREREN (åbningsforestillingen)Tidspunkt
08-11-2018 kl. 18:00

Sted
Østre Gasværk (nyrenoveret) 

Om arrangementet
Forestillingen bliver den første i et fuldstændigt nyrenoveret gasværk, med nye og bedre publikumssæder og et langt bedre udsyn til den smukke kuppel i salen.

Kasper Holten instruerer, og på rollelisten ses blandt andre Thomas Bo Larsen, Kaya Brüel, Bjarne Henriksen, Signe Egholm Olsen, Sara Hjort Ditlevsen og Birgitte Raaberg.

Til hver forestilling er der live musik, ledet af kapelmester Nikolaj Busk, som også var kapelmester på publikumssuccesen Jordens Søjler.

OM FORESTILLINGEN
En far og hans søn flygter fra fattigdommen over havet og ankommer til Bornholm i maj, 1877. Sådan starter Martin Andersen Nexøs berømte roman. Pelle Erobreren er en del af fortællingen om, hvordan Danmark blev det land, vi kender.

Det er historien om en svensk dreng, som udfordrer sin skæbne og verden omkring sig, opfyldt af nysgerrighed og virkelyst. En historie om en far, som vil give sin søn et bedre liv, end han selv har haft og om, hvorfra vores velfærdssamfund udviklede sig som en drøm om gode vilkår for alle.

Med Thomas Bo Larsen i spidsen for et stjernespækket cast bliver PELLE EROBREREN en episk, musikalsk teaterfortælling, der kombinerer ord, musik, sange og billeder.

Fra 12 år og op.

PELLEMENU INDEN FORESTILLINGEN

I den smukke og til efteråret helt nyrenoverede gasbeholder har vi i foyeren plads til 120 spisende gæster. Vi har sammensat en særlig PELLEMENU:

Forret: koldrøget laks fra Fanø med løvstikke
mayo, syltede danske jordskokker og maltknas. Hertil friskbagt ølandshvedebrød med smør med sydesalt.

Hovedret: stegt frilandskylling fra Grambogård, saltbagt selleripuré, skysauce, råsyltede tyttebær, smørdampede danske kartofler og karse.Pris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status
  A-billetter  620 kr. 650 kr. 720 kr. Venteliste
  O-billeter  720 kr. 750 kr. 820 kr. Venteliste

Betaling
Betaling trækkes umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb.