Eventyrteatret 'Den magiske maske'Tidspunkt
20-10-2018 kl. 12:00

Sted
Glassalen i Tivoli 

Om arrangementet
Både små og store eventyrelskere kommer til at more sig kongeligt over den fortryllende familiemusical med de unge talenter fra Eventyrteatret, der for femte år i træk er kåret som "Bedste Børneteater" af Børn i Byen.Handling:Den kun 17-årige Christian er for nyligt blevet gift og udråbt til Kong Christian 7. af Danmark og Norge. Vi følger livet og de mange intriger ved hoffet - både ’upstairs’ hos de kongelige og ’downstairs’ hos tjenestefolkene. Blandt mange andre møder vi den unge følsomme Dronning Caroline Mathilde, den vilde Støvlet Katrine, de magtbegærlige ’pudder-parykker’ og de drilske kokkepiger.

Kun de færreste på Christiansborg Slot kender til det magiske rum, som Kongen besøger ved nattetide. Men ved et eventyrligt maskebal smækkes alle døre op på vid gab - og det skaber et voldsomt postyr i de fornemme gemakker!

"Den Magiske Maske" er skrevet af forfatteren Gunvor Reynberg og komponisten Christian Dahlberg, og de næsten 100 medvirkende bliver instrueret af Bo Skødebjerg - se hele produktionsholdet herunder!

Billetterne er inklusiv program
Popcorn kan tilkøbes billetter med 20% besparelse.Pris
Prisgruppe Medlem Ikke-medlem Normalpris Status
  A-billetter  280 kr. 300 kr.   Åben

Betaling
Betaling trækkes umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb.