Svend, Knud og ValdemarTidspunkt
21-02-2019 kl. 19:00

Sted
Støberihallen, Hillerød 

Om arrangementet
Svend, Knud og Valdemar: festligt, historisk og romantisk udstyrsstykke. Vi følger en teatertrups forsøg på at opføre et stykke om slaget på Grathe Hede, hvor alt går galt. Blandt andet fordi intrigerne mellem skuespillerne ikke kan skjules.
Peter Fristrups humørfyldte teaterstykke har holdt sig på repertoiret siden premieren i 1887. Mange husker Svend, Knud og Valdemar fra TV (sort/hvid optagelse fra Riddersalens opførelse - med blandt andre Jytte Abildstrøm, Carl Ottosen (Biskop Absalon), Bodil Udsen, Gotha Andersen, Jesper Klein osv.)
Opera- og teatertruppen Figaros og Den Ny Opera har kastet sig over denne perle og givet den en moderne makeover og tilføjet ekstra sangnumre fra både opera, operette og musical. Der er garanti for en morsom aften i Musikforeningen. Igen har vi lejet Støberihallen kun til Musikforeningen - oven på sidste års succes, og der er CAVA mm inkluderet i pausen. Tæt på Hillerød station, og med gode parkeringsforhold.

Gå ikke glip af denne oplevelse, selv om det er i februar, kalder vi det stadig for Musikforeningens nytårsfest - for det bliver med garanti festligt.

Medvirkende:
Lisbeth Kjærulff – sopran, Hans Dueholm – baryton, Kristian Jensen – skuespiller og sanger - Allan Dahl Hansen kapelmester og Rasmus Krogsgaard som Knud Lavards ånd.

Pris
Prisgruppe Pris Status
  standard  175 kr. Åben

Betaling
Betaling trækkes umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb.